Chili-erwtjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chili-erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend vegan

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de erwtjes beetgaar in 4 à 5 minuten. Laat ze schrikken in ijswater zodat ze frisgroen blijven.

  2. 2

    Mix ze met een paar pulsen niet té fijn in de blender en breng op smaak met olijfolie, citroensap en wat peper en zout. Bestrooi met de chilivlokken.

  3. 3

    Tip! Meng er gehakte dille door als je de erwtjes serveert bij vis of verse munt als je ze serveert bij lamsvlees.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de erwtjes beetgaar in 4 à 5 minuten. Laat ze schrikken in ijswater zodat ze frisgroen blijven.

  2. 2

    Mix ze met een paar pulsen niet té fijn in de blender en breng op smaak met olijfolie, citroensap en wat peper en zout. Bestrooi met de chilivlokken.

  3. 3

    Tip! Meng er gehakte dille door als je de erwtjes serveert bij vis of verse munt als je ze serveert bij lamsvlees.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.