Recept

Couscous met rodekool, appel en erwtjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor maar € 2,75 per persoon!

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Stoof ‘m, samen met de erwtjes, glazig in een pan met olijfolie.

  2. 2

    Voeg er de rodekool, de couscous en 400 milliliter water aan toe. Breng aan de kook. Haal van het vuur en laat 5 minuten wellen. Kruid naar smaak bij met peper en zout en een snuifje kaneel.
     

  3. 3

    Pers de knoflook, roer ‘m door de Griekse yoghurt en roer er ook de gehakte munt door.

  4. 4

    Hak de noten grof. Werk de couscous af met de noten en serveer met het yoghurtsausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Couscous met rodekool, appel en erwtjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!