Recept

Wafels van Siska

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartjeswafels: ze zijn niet alleen heerlijk, ze zien er ook nog eens superschattig uit. Met dit recept (en een geschikt wafelijzer) bak je ze zelf.

bereiding
  1. 1

    Klop de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe en klop schuimig. Meng er geleidelijk aan de gezeefde bloem, de geraspte citroenschil, het bakpoeder en het amandelpoeder door en klop tot een glad beslag.

  2. 2

    Vet het wafelijzer in met boter en lepel er telkens een kleine pollepel deeg in. Bak goudgele wafels, bestrooi ze met poedersuiker en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wafels van Siska
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Klop de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg één voor één de eieren toe en klop schuimig. Meng er geleidelijk aan de gezeefde bloem, de geraspte citroenschil, het bakpoeder en het amandelpoeder door en klop tot een glad beslag.

  2. 2

    Vet het wafelijzer in met boter en lepel er telkens een kleine pollepel deeg in. Bak goudgele wafels, bestrooi ze met poedersuiker en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!