Rode poon met boschampignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode poon met boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit recept voor rode poon met boschampignons is perfect voor kerst!

bereiding
  1. 1

    Snij de lente-ui in ringen en de gember in fijne plakjes. Borstel de champignons schoon. De grote exemplaren halveer je.

  2. 2

    Roerbak eerst de champignons in de arachideolie. Voeg dan de sojascheuten en lente-ui toe. Blus met de witte wijn, oestersaus en sojasaus. Kruid nog met peper.

  3. 3

    Bak de vis eerst op de velkant in wat olie of boter. Draai de vis om en bak nog verder tot hij binnenin gaar is. Kruid met peper en zout. Bak de gemberreepjes even verder.

  4. 4

    Verdeel de gewokte groenten over een serveerschaal. Leg er de vis en gebakken gember bij. Lepel er de jus over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de lente-ui in ringen en de gember in fijne plakjes. Borstel de champignons schoon. De grote exemplaren halveer je.

  2. 2

    Roerbak eerst de champignons in de arachideolie. Voeg dan de sojascheuten en lente-ui toe. Blus met de witte wijn, oestersaus en sojasaus. Kruid nog met peper.

  3. 3

    Bak de vis eerst op de velkant in wat olie of boter. Draai de vis om en bak nog verder tot hij binnenin gaar is. Kruid met peper en zout. Bak de gemberreepjes even verder.

  4. 4

    Verdeel de gewokte groenten over een serveerschaal. Leg er de vis en gebakken gember bij. Lepel er de jus over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.