Recept

Wraps met in tequila gemarineerde kalkoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Alleen voor volwassenen ;-)

bereiding
  1. 1

    Maak de marinade. Pel en pers de knoflook, maak de chilipeper schoon en snipper ‘m fijn. Meng de barbecuesaus met de tequila, de limoenrasp en het -sap, de knoflook, de chilipeper en het komijnpoeder. Kruid met peper en zout. Gebruik de helft van de saus als marinade, serveer de rest mee aan tafel. Marineer de kalkoen er 30 minuten in

  2. 2

    Gril de kalkoen 7 à 10 minuten per kant tot het vlees helemaal gaar is. Snij het vlees in lange repen.

  3. 3

    Spoel de tomaten, snij ze in partjes en verwijder de zaadjes. Gril de partjes kort op de barbecue en snij in stukken. Maak de rest van de ingrediënten voor de tequilasalsa schoon, snij
    de groenten in blokjes en zet opzij.

  4. 4

    Schil de zoete aardappel en snij hem in jne partjes. Gril 2 minuten aan elke kant, laat op de zijkant van de grill verder garen.

  5. 5

    Snij de avocado’s in twee, verwijder de schil en de pit. Plet het vruchtvlees en breng op smaak met limoensap en zout.

  6. 6

    Gril de tortillawraps 1 minuut aan elke kant. Bestrijk de wraps met wat guacamole, beleg met enkele reepjes kalkoen en zoete aardappelpartjes, lepel er wat tequilasalsa en een toefje Griekse yoghurt op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wraps met in tequila gemarineerde kalkoen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!