Garnalenbisque met blauwe kaas en zaadjescrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Garnalenbisque met blauwe kaas en zaadjescrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Feestelijk soepje in een glaasje.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Steek met een uitsteekvorm kerstboompjes uit het bladerdeeg. Klop het ei los en bestrijk de boompjes ermee. Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak het deeg in ongeveer 10 minuten knapperig in de oven.

  2. 2

    Bereid ondertussen de crumble. Verhit de boter samen met de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak er het paneermeel krokant in. Voeg de pitten en zaden toe en laat die nog even mee bakken. Laat afkoelen op een bord.

  3. 3

    Breng de garnalenbisque aan de kook en verdeel over de glaasjes. Verkruimel er de blauwe kaas over en bestrooi met de crumble. Geef er het krokante kerstboompje en wat garnalen bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Steek met een uitsteekvorm kerstboompjes uit het bladerdeeg. Klop het ei los en bestrijk de boompjes ermee. Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak het deeg in ongeveer 10 minuten knapperig in de oven.

  2. 2

    Bereid ondertussen de crumble. Verhit de boter samen met de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag. Bak er het paneermeel krokant in. Voeg de pitten en zaden toe en laat die nog even mee bakken. Laat afkoelen op een bord.

  3. 3

    Breng de garnalenbisque aan de kook en verdeel over de glaasjes. Verkruimel er de blauwe kaas over en bestrooi met de crumble. Geef er het krokante kerstboompje en wat garnalen bij. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.