Recept

Noedelsalade met rundvlees en komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade en leg het rundvlees erin. Dek af en zet aan de kant.

  2. 2

    Maak de salade. Kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpak­king. Laat de erwtjes de laatste 3 minuten mee­ koken. Giet af en spoel de noedels en erwtjes onder koud stromend water. Laat goed uitlekken

  3. 3

    Spoel de komkommer en snij hem in fijne reepjes. Maak de lente­uitjes schoon en hak ze fijn. Schep de komkommer en lente­ui onder de noedels met de erwtjes. Breng op smaak met de rijstwijn, sojasaus en sesamolie.

  4. 4

    Schroei het rundvlees 1 minuut aan elke kant op hoog vuur in de wok. Laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie.

  5. 5

    Meng de sesamzaadjes met het grof zeezout. Ver­deel de noedelsalade over kommetjes. Snij het rund­vlees in dunne plakjes en schik op de salade. Werk af met de sesam­zout­mengeling en de rest van de marinade.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Noedelsalade met rundvlees en komkommer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!