Chocoladetaart met pindakaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladetaart met pindakaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Mix de koekjes fijn in een keukenmachine. Meng er de pindakaas door. Schep in de taartvorm en druk goed aan. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast of de diepvriezer.

  2. 2

    Doe de krieken met het sap in een steelpan en breng met het vanillepuddingpoeder aan de kook. Laat indikken en haal van het vuur om af te koelen.

  3. 3

    Schep de krieken op de taartbodem. Smelt de chocolade met de boter in de microgolfoven. Roer om en laat een beetje afkoelen. Giet over de taart en strijk mooi glad. Laat de chocolade minimum 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk de taart af met cacaopoeder, gehakte noten en blauwe druiven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix de koekjes fijn in een keukenmachine. Meng er de pindakaas door. Schep in de taartvorm en druk goed aan. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast of de diepvriezer.

  2. 2

    Doe de krieken met het sap in een steelpan en breng met het vanillepuddingpoeder aan de kook. Laat indikken en haal van het vuur om af te koelen.

  3. 3

    Schep de krieken op de taartbodem. Smelt de chocolade met de boter in de microgolfoven. Roer om en laat een beetje afkoelen. Giet over de taart en strijk mooi glad. Laat de chocolade minimum 2 uur opstijven in de koelkast.

  4. 4

    Werk de taart af met cacaopoeder, gehakte noten en blauwe druiven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.