Witloof à la Ilse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witloof à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de veldsla. Kook het witloof tot het beetgaar is in gezouten water. Laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Hak de bieslook en dille fijn. Pel en pers de knof- look en meng met de zure room en de kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Rol het witloof in de plakjes gerookte zalm.

  4. 4

    Verdeel de veldsla over borden, leg er de witloofrolletjes op, werk af met de garnalen, een takje dille en de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel en droog de veldsla. Kook het witloof tot het beetgaar is in gezouten water. Laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Hak de bieslook en dille fijn. Pel en pers de knof- look en meng met de zure room en de kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Rol het witloof in de plakjes gerookte zalm.

  4. 4

    Verdeel de veldsla over borden, leg er de witloofrolletjes op, werk af met de garnalen, een takje dille en de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.