Stevige lamsnavarin
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stevige lamsnavarin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Pel en snipper de uien. Schraap de wortelen en de raapjes en snij in stukken. Schil de aardappelen en snij in stukken.

  2. 2

    Bak het lamsvlees rondomrond aan in de olijfolie, bestrooi met de bloem en roerbak verder. Voeg de stukken ui, aardappel, raap en wortel toe en laat verder bakken.

  3. 3

    Blus met de rode wijn. Voeg kaneel, harissa en honing toe. Voeg eventueel water toe tot het geheel onderstaat. Kruid met peper en zout en leg er de tijm en laurier bij.

  4. 4

    Zet het deksel op de pan en zet 1,5 uur in de oven. Roer regelmatig om.

  5. 5

    Serveer de lamsstoofpot met brood en mosterd en werk af met een takje verse tijm.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Pel en snipper de uien. Schraap de wortelen en de raapjes en snij in stukken. Schil de aardappelen en snij in stukken.

  2. 2

    Bak het lamsvlees rondomrond aan in de olijfolie, bestrooi met de bloem en roerbak verder. Voeg de stukken ui, aardappel, raap en wortel toe en laat verder bakken.

  3. 3

    Blus met de rode wijn. Voeg kaneel, harissa en honing toe. Voeg eventueel water toe tot het geheel onderstaat. Kruid met peper en zout en leg er de tijm en laurier bij.

  4. 4

    Zet het deksel op de pan en zet 1,5 uur in de oven. Roer regelmatig om.

  5. 5

    Serveer de lamsstoofpot met brood en mosterd en werk af met een takje verse tijm.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.