Recept

Boekweitwrap met kip, avocado en gegrilde maïs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere maaltijdsalade met een Zuid-Amerikaans tintje!

bereiding
  1. 1

    Snij de kip in lange repen en gril ze goudbruin. Haal de kip uit de pan en gril de maiskolven rondom goudbruin. Snij in stukken.

  2. 2

    Spoel de ijsbergsla en de spitskool en snipper ze heel fijn. Pel de avocado’s, snij in partjes en besprenkel met limoensap.

  3. 3

    Spoel de kruiden, snipper ze fijn en meng met de rest van de ingredienten voor de vinaigrette. Klop even los en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg de wraps open, bestrijk met de zure room en verdeel de groenten erover. Besprenkel met de vinaigrette, kruid met peper en zout en rol op. Snij ze doormidden en maak vast met een prikker.

  5. 5

    Lekker met een pittige tomatensaus: mix 400 g tomatenblokjes met 1 kl ras el hanout, wat piment d’Espelette en 1 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en serveer koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boekweitwrap met kip, avocado en gegrilde maïs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!