Zwarte pasta met witte wijn en gegrilde zeebarbeel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zwarte pasta met witte wijn en gegrilde zeebarbeel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Spoel de trostomaatjes en dep ze droog. Spoel de visfilets en dep ze droog.

  2. 2

    Verhit 4 el olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook glazig. Doe er de tomaatjes bij, blus
    met de witte wijn en laat 10 minuten zacht stoven. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe ze bij de tomaatjes in de pan, meng voorzichtig, kruid met peper en zout en hou warm.

  4. 4

    Druppel de rest van de olijfolie over de vis lets, kruid met peper en zout en gril ze niet langer dan
    3 à 4 minuten per kant. Serveer ze op de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Spoel de trostomaatjes en dep ze droog. Spoel de visfilets en dep ze droog.

  2. 2

    Verhit 4 el olijfolie in een pan en fruit de sjalot en knoflook glazig. Doe er de tomaatjes bij, blus
    met de witte wijn en laat 10 minuten zacht stoven. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Giet de pasta af en laat uitlekken. Doe ze bij de tomaatjes in de pan, meng voorzichtig, kruid met peper en zout en hou warm.

  4. 4

    Druppel de rest van de olijfolie over de vis lets, kruid met peper en zout en gril ze niet langer dan
    3 à 4 minuten per kant. Serveer ze op de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.