Homemade barbecuesaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade barbecuesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Fruit aan in de olijfolie. Voeg er de balsamicoazijn, rode wijn, bruine
    suiker en rozemarijn aan toe en breng aan de kook.

  2. 2

    Laat 5 minuten op een zacht vuur sudderen. Voeg er de runderfond aan toe, breng weer aan de kook, draai het vuur lager en laat nog ongeveer 15 minuten sudderen. Verwijder de rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Fruit aan in de olijfolie. Voeg er de balsamicoazijn, rode wijn, bruine
    suiker en rozemarijn aan toe en breng aan de kook.

  2. 2

    Laat 5 minuten op een zacht vuur sudderen. Voeg er de runderfond aan toe, breng weer aan de kook, draai het vuur lager en laat nog ongeveer 15 minuten sudderen. Verwijder de rozemarijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.