Recept

Runderspiesjes met barbecuesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure zomer op je bord

bereiding
  1. 1

    Maak de saus. Pel en hak 1 ui en de knoflook, stoof ze glazig in olijfolie. Doe de ketchup, azijn en een scheutje water erbij. Roer er de suiker, worcestersaus, het chilipoeder en peper en zout bij. Laat 15 minuten sudderen.

  2. 2

    Overgiet de couscous met de hete bouillon, dek af en laat een kwartiertje wellen. Hak de kruiden grof. Pel en hak de ui.

  3. 3

    Snij het kapje van de tomaten, hol ze uit en laat uitlekken. Meng het uitgehaalde binnenste met het citroensap en wat olijfolie en schep het door de couscous. Kruid met peper en zout. Vul de tomaten ermee.

  4. 4

    Spoel de paprika en de courgette. Pel de ui. Snij de groenten, de kaas en het vlees in stukken van gelijke grootte. Prik alles afwisselend op spiesjes. Bestrijk met olie en kruid met peper en zout. Gril ze gaar en serveer ze met de tomaten en de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Runderspiesjes met barbecuesaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!