Spirelli met rode biet, geitenkaas en groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spirelli met rode biet, geitenkaas en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  2. 2

    Pel de rode ui en snij in ringen. Snij de rode biet in blokjes. Maak de groene asperges schoon en blancheer ze kort in lichtgezouten water. Laat uitlekken.

  3. 3

    Bak de spekjes krokant in een pan zonder vetstof en laat ze uitlekken op keukenpapier. Spoel de rucola.

  4. 4

    Klop de mosterd met de olie, azijn en de suiker tot een gladde dressing en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Meng de pasta met de vinaigrette, de rodebietblokjes, rucola, spek, uienringen en de asperges. Verkruimel er de geitenkaas over en kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel onder ijskoud water.

  2. 2

    Pel de rode ui en snij in ringen. Snij de rode biet in blokjes. Maak de groene asperges schoon en blancheer ze kort in lichtgezouten water. Laat uitlekken.

  3. 3

    Bak de spekjes krokant in een pan zonder vetstof en laat ze uitlekken op keukenpapier. Spoel de rucola.

  4. 4

    Klop de mosterd met de olie, azijn en de suiker tot een gladde dressing en breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Meng de pasta met de vinaigrette, de rodebietblokjes, rucola, spek, uienringen en de asperges. Verkruimel er de geitenkaas over en kruid met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.