Saltimbocca alla romana (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca alla romana (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Leg op elk lapje vlees een plakje rauwe
    ham en daarop 1 of 2 blaadjes salie. Steek vast met een prikkertje.

  2. 2

    Bestuif de kalfslapjes met een beetje bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Verhit wat boter in een pan en leg er de kalfslapjes in zodra de boter bruist.

  3. 3

    Voeg na enkele minuten de witte wijn en de fond toe en laat enkele minuten inkoken

  4. 4

    Serveer de saltimbocca met de saus erbij. Lekker met pasta, gesauteerde groenten of een frisse groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Leg op elk lapje vlees een plakje rauwe
    ham en daarop 1 of 2 blaadjes salie. Steek vast met een prikkertje.

  2. 2

    Bestuif de kalfslapjes met een beetje bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Verhit wat boter in een pan en leg er de kalfslapjes in zodra de boter bruist.

  3. 3

    Voeg na enkele minuten de witte wijn en de fond toe en laat enkele minuten inkoken

  4. 4

    Serveer de saltimbocca met de saus erbij. Lekker met pasta, gesauteerde groenten of een frisse groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?