Saltimbocca alla romana (2)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Saltimbocca alla romana (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Leg op elk lapje vlees een plakje rauwe
    ham en daarop 1 of 2 blaadjes salie. Steek vast met een prikkertje.

  2. 2

    Bestuif de kalfslapjes met een beetje bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Verhit wat boter in een pan en leg er de kalfslapjes in zodra de boter bruist.

  3. 3

    Voeg na enkele minuten de witte wijn en de fond toe en laat enkele minuten inkoken

  4. 4

    Serveer de saltimbocca met de saus erbij. Lekker met pasta, gesauteerde groenten of een frisse groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Leg op elk lapje vlees een plakje rauwe
    ham en daarop 1 of 2 blaadjes salie. Steek vast met een prikkertje.

  2. 2

    Bestuif de kalfslapjes met een beetje bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Verhit wat boter in een pan en leg er de kalfslapjes in zodra de boter bruist.

  3. 3

    Voeg na enkele minuten de witte wijn en de fond toe en laat enkele minuten inkoken

  4. 4

    Serveer de saltimbocca met de saus erbij. Lekker met pasta, gesauteerde groenten of een frisse groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.