Recept

Klassieke saltimbocca alla romana

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk Italiaans gerechtje met kalfsvlees, uit Rome.

bereiding
  1. 1

    Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Leg op elk lapje vlees een plakje rauwe
    ham en daarop 1 of 2 blaadjes salie. Steek vast met een prikkertje.

  2. 2

    Bestuif de kalfslapjes met een beetje bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Verhit wat boter in een pan en leg er de kalfslapjes in zodra de boter bruist.

  3. 3

    Voeg na enkele minuten de witte wijn en de fond toe en laat enkele minuten inkoken

  4. 4

    Serveer de saltimbocca met de saus erbij. Lekker met pasta, gesauteerde groenten of een frisse groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Klassieke saltimbocca alla romana

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!