Tomatencarpaccio met rauwe ham en mozzarella ( 2 )
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tomatencarpaccio met rauwe ham en mozzarella ( 2 )

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze met een scherp mes in flinterdunne plakjes. Schik de plakjes,
    de kleuren afgewisseld, op een groot bord.

  2. 2

    Meng de azijn en de olijfolie, kruid met peper en zout en sprenkel de marinade over de tomaten. Dek af met een vel plasticfolie en laat 30 minuten marineren in de koelkast.

  3. 3

    Werk de tomatencarpaccio af met de ham, de in stukken getrokken mozzarella en blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten en snij ze met een scherp mes in flinterdunne plakjes. Schik de plakjes,
    de kleuren afgewisseld, op een groot bord.

  2. 2

    Meng de azijn en de olijfolie, kruid met peper en zout en sprenkel de marinade over de tomaten. Dek af met een vel plasticfolie en laat 30 minuten marineren in de koelkast.

  3. 3

    Werk de tomatencarpaccio af met de ham, de in stukken getrokken mozzarella en blaadjes basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.