Recept

Tagliatelle con ragù

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de pancetta jn. Schil de groenten en snij ze in kleine blokjes. Verhit de olie in een pan, voeg de pancetta en de groenten toe. Laat 10 minuten stoven op een laag vuur.

  2. 2

    Voeg het vlees toe en meng al roerend met de groenten en het buikspek. Voeg vervolgens de wijn, de tomaten en de bouillon toe. Laat het geheel 2 uur garen. Giet tijdens het garen beetje bij beetje de melk erbij en breng de saus op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de saus. Werk het geheel af met een beetje olijfolie en geraspte parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!