Papillot van groene asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot van groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk vegan ovengerecht, ook lekker op de barbecue!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de asperges en de citroen. Snij de citroen in plakjes en breek de harde uiteinden van de asperges.

  2. 2

    Neem 4 vellen bakpapier en leg er telkens een handvol asperges, een takje vlierbloesem, enkele plakjes citroen en een ongepeld, maar geplet teentje knoflook in. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en vouw de pakketjes dicht.

  3. 3

    Leg de papillotjes op een bakplaat en gaar 10 minuten in de oven. Doe de pakketjes open en laat ze zo nog 5 minuten garen. Haal uit de oven, bestrooi met de bieslook en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Schud de vlierbloesemschermen goed uit. Spoel de asperges en de citroen. Snij de citroen in plakjes en breek de harde uiteinden van de asperges.

  2. 2

    Neem 4 vellen bakpapier en leg er telkens een handvol asperges, een takje vlierbloesem, enkele plakjes citroen en een ongepeld, maar geplet teentje knoflook in. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en vouw de pakketjes dicht.

  3. 3

    Leg de papillotjes op een bakplaat en gaar 10 minuten in de oven. Doe de pakketjes open en laat ze zo nog 5 minuten garen. Haal uit de oven, bestrooi met de bieslook en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.