Recept

Wafeltjes van zoete aardappel, cheddar en havermout

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappel en rasp hem grof. Rasp de cheddar. Meng de aardappel met de kaas, het ei en het havermeel en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verhit het wafelijzer en kwast de platen in met olie. Schep met een ijsschep wat deeg op de platen en bak de wafeltjes in porties in 3 à 4 minuten goudbruin en gaar.

  3. 3

    Serveer de wafeltjes met een toefje zure room, afgewerkt met de limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wafeltjes van zoete aardappel, cheddar en havermout
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Schil de zoete aardappel en rasp hem grof. Rasp de cheddar. Meng de aardappel met de kaas, het ei en het havermeel en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verhit het wafelijzer en kwast de platen in met olie. Schep met een ijsschep wat deeg op de platen en bak de wafeltjes in porties in 3 à 4 minuten goudbruin en gaar.

  3. 3

    Serveer de wafeltjes met een toefje zure room, afgewerkt met de limoenschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!