Advocaat ( 2 )
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Advocaat ( 2 )

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers met de suiker en de vanillesuiker tot een dikke, schuimige massa. Giet het mengsel in een metalen kom en warm au bain-marie op. Roer er de alcohol bij. Blijf goed roeren, anders schiften de dooiers. Controleer eventueel met een thermometer, 72°C is de maximumtemperatuur.

  2. 2

    Giet de advocaat in steriliseerbokalen en sluit de deksels. Zet de advocaat omgekeerd, met het deksel naar onderen, en laat volledig afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eidooiers met de suiker en de vanillesuiker tot een dikke, schuimige massa. Giet het mengsel in een metalen kom en warm au bain-marie op. Roer er de alcohol bij. Blijf goed roeren, anders schiften de dooiers. Controleer eventueel met een thermometer, 72°C is de maximumtemperatuur.

  2. 2

    Giet de advocaat in steriliseerbokalen en sluit de deksels. Zet de advocaat omgekeerd, met het deksel naar onderen, en laat volledig afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.