Linzen-quinoastoofpotje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linzen-quinoastoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de selder en snij ’m in stukjes. Snij de andijvie in repen. Schil de zoete aardappel en snij ‘m in grove stukken. Hak de peterselie fijn. Spoel de quinoa.

  2. 2

    Verwarm de olijfolie in een stoofpan en fruit de ui, knofllook en cayennepeper glazig. Voeg de selder, andijvie en zoete aardappel toe en laat 5 minuten meebakken. Blus met ciderazijn. Doe de linzen, kerstomaten, kruiden en spe- cerijen erbij. Overgiet met bouillon, breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen. Doe de quinoa erbij en laat nog 10 à 15 minuten garen tot de linzen en quinoa gaar zijn.

  3. 3

    Werk af met gehakte peterselie en verkruimel er de feta over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Spoel de selder en snij ’m in stukjes. Snij de andijvie in repen. Schil de zoete aardappel en snij ‘m in grove stukken. Hak de peterselie fijn. Spoel de quinoa.

  2. 2

    Verwarm de olijfolie in een stoofpan en fruit de ui, knofllook en cayennepeper glazig. Voeg de selder, andijvie en zoete aardappel toe en laat 5 minuten meebakken. Blus met ciderazijn. Doe de linzen, kerstomaten, kruiden en spe- cerijen erbij. Overgiet met bouillon, breng aan de kook en laat 15 minuten pruttelen. Doe de quinoa erbij en laat nog 10 à 15 minuten garen tot de linzen en quinoa gaar zijn.

  3. 3

    Werk af met gehakte peterselie en verkruimel er de feta over. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.