• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

VIDEO: Varkensgebraad met mosterd, groene bonen en gebakken aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Varkensgebraad goed kruiden met varkensgebraadkruiden.

  2. 2

    Op een bakplaat leggen & de oven voorverwarmen op 175°C.

  3. 3

    Voor aan halfuur laten bakken (zonder mengsel).

  4. 4

    Maak een “papje” van de mosterd, bruine suiker, bloem & Provençaalse kruiden.

  5. 5

    Bestrijk (of over lepel) het gebraad na een half uurtje.

  6. 6

    Telkens herhalen tot het gebraad een uur in de oven gezeten heeft.

  7. 7

    Inpakken voor een kwartier in aluminiumfolie.

  8. 8

    Aansnijden.

  9. 9

    Afgekoelde gekookte aardappelen aanbakken in wat boter & kruiden met peper en zout.

  10. 10

    Groene boontjes blancheren en aanbakken in een fijngesnipperde sjalot & het spek.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Varkensgebraad goed kruiden met varkensgebraadkruiden.

  2. 2

    Op een bakplaat leggen & de oven voorverwarmen op 175°C.

  3. 3

    Voor aan halfuur laten bakken (zonder mengsel).

  4. 4

    Maak een “papje” van de mosterd, bruine suiker, bloem & Provençaalse kruiden.

  5. 5

    Bestrijk (of over lepel) het gebraad na een half uurtje.

  6. 6

    Telkens herhalen tot het gebraad een uur in de oven gezeten heeft.

  7. 7

    Inpakken voor een kwartier in aluminiumfolie.

  8. 8

    Aansnijden.

  9. 9

    Afgekoelde gekookte aardappelen aanbakken in wat boter & kruiden met peper en zout.

  10. 10

    Groene boontjes blancheren en aanbakken in een fijngesnipperde sjalot & het spek.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.