Recept

VIDEO: Varkensgebraad met mosterd, groene bonen en gebakken aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Varkensgebraad goed kruiden met varkensgebraadkruiden.

  2. 2

    Op een bakplaat leggen & de oven voorverwarmen op 175°C.

  3. 3

    Voor aan halfuur laten bakken (zonder mengsel).

  4. 4

    Maak een “papje” van de mosterd, bruine suiker, bloem & Provençaalse kruiden.

  5. 5

    Bestrijk (of over lepel) het gebraad na een half uurtje.

  6. 6

    Telkens herhalen tot het gebraad een uur in de oven gezeten heeft.

  7. 7

    Inpakken voor een kwartier in aluminiumfolie.

  8. 8

    Aansnijden.

  9. 9

    Afgekoelde gekookte aardappelen aanbakken in wat boter & kruiden met peper en zout.

  10. 10

    Groene boontjes blancheren en aanbakken in een fijngesnipperde sjalot & het spek.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!