Rundercarpaccio à la Ilse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rundercarpaccio à la Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Mix 50 g rucola, 50 g hazelnoten en de geraspte parmezaan fijn in een blender.

  2. 2

    Wentel de rosbief even in olijfolie, kruid met peper en zout en draai volledig door de gehakte kruiden. Laat even rusten.

  3. 3

    Verhit een grote pan met boter en olijfolie. Schroei de rosbief aan alle kanten dicht. Haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes.

  4. 4

    Pel en snij de ui in ringen. Snij de peren in staafjes en besprenkel met citroensap. Voeg er 1 eetlepel olijfolie en 1 koffielepel notenolie aan toe. Meng er de rest van de grof gehakte hazelnoten, rucola en uienringen door. Serveer bij de carpaccio.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Mix 50 g rucola, 50 g hazelnoten en de geraspte parmezaan fijn in een blender.

  2. 2

    Wentel de rosbief even in olijfolie, kruid met peper en zout en draai volledig door de gehakte kruiden. Laat even rusten.

  3. 3

    Verhit een grote pan met boter en olijfolie. Schroei de rosbief aan alle kanten dicht. Haal uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie. Snij in dunne plakjes.

  4. 4

    Pel en snij de ui in ringen. Snij de peren in staafjes en besprenkel met citroensap. Voeg er 1 eetlepel olijfolie en 1 koffielepel notenolie aan toe. Meng er de rest van de grof gehakte hazelnoten, rucola en uienringen door. Serveer bij de carpaccio.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.