Recept

VIDEO: Vispannetje met halloumi

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar, samen met de ui, giet af, stamp & werk af met boter, kruiden en diepvries erwtjes.

  2. 2

    Snij de vis in grove stukken & plaats samen met de fijngehakt sjalotten op de bodem van een braadslede.

  3. 3

    Overgiet met de witte wijn en de groentenbouillon.

  4. 4

    Laat half gaar koken.

  5. 5

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  6. 6

    Neem een vuurvaste schotel en “verplaats” met een schuimspaan de stukken vis.

  7. 7

    Laat de bouillon even verder inkoken en vaag de saffraan toe.

  8. 8

    Maak een mengsel van de zachte boter en de bloem en dik deze saus (een beetje room toevoegen zou kunnen maar denk aan je gezondheid.

  9. 9

    Overgiet de vis met de saus.

  10. 10

    Plaats de erwtjespuree bovenop de vis.

  11. 11

    Werk af met de “topping”.

  12. 12

    Laat 40’ gratineren in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!