Pasta met kikkererwten en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met kikkererwten en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Giet de kikkererwten af, spoel ze en laat uitlekken.

  3. 3

    Verwarm de olijfolie in een sauspan en stoof de ui en de knoflook glazig. Voeg er de kikkererwten en de spinazie aan toe en laat doorwarmen. Kruid met nootmuskaat, peper
    en zout.

  4. 4

    Roer de zure room door het spinazie-kikkererwtenmengsel. Meng de pasta met de saus en werk af met geraspte citroenschil en pecorino.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. 2

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Giet de kikkererwten af, spoel ze en laat uitlekken.

  3. 3

    Verwarm de olijfolie in een sauspan en stoof de ui en de knoflook glazig. Voeg er de kikkererwten en de spinazie aan toe en laat doorwarmen. Kruid met nootmuskaat, peper
    en zout.

  4. 4

    Roer de zure room door het spinazie-kikkererwtenmengsel. Meng de pasta met de saus en werk af met geraspte citroenschil en pecorino.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.