Recept

Volkorenpasta met kalkoen-champignonsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon, schil de wortelen en snij alles in plakjes. Snij de kalkoenfilet in repen.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en bak de kalkoen 2 minuten aan alle kanten. Voeg de ui, champignons en wortelen toe, bak 3 minuten mee. Roer de tomatenpuree erdoor en laat kort garen.

  3. 3

    Blus met de bouillon en laat nog 10 minuten koken.

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de roomkaas door de kalkoen-groentensaus en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en karwijzaad.

  5. 5

    Giet de pasta af. Bestrooi de saus met de verse peterselie en serveer met de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpasta met kalkoen-champignonsaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon, schil de wortelen en snij alles in plakjes. Snij de kalkoenfilet in repen.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en bak de kalkoen 2 minuten aan alle kanten. Voeg de ui, champignons en wortelen toe, bak 3 minuten mee. Roer de tomatenpuree erdoor en laat kort garen.

  3. 3

    Blus met de bouillon en laat nog 10 minuten koken.

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de roomkaas door de kalkoen-groentensaus en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en karwijzaad.

  5. 5

    Giet de pasta af. Bestrooi de saus met de verse peterselie en serveer met de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!