Recept

Volkorenpasta met kalkoen-champignonsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Borstel de champignons schoon, schil de wortelen en snij alles in plakjes. Snij de kalkoenfilet in repen.

  2. 2

    Verhit de olie in een pan en bak de kalkoen 2 minuten aan alle kanten. Voeg de ui, champignons en wortelen toe, bak 3 minuten mee. Roer de tomatenpuree erdoor en laat kort garen.

  3. 3

    Blus met de bouillon en laat nog 10 minuten koken.

  4. 4

    Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de roomkaas door de kalkoen-groentensaus en breng op smaak met peper, zout, paprikapoeder en karwijzaad.

  5. 5

    Giet de pasta af. Bestrooi de saus met de verse peterselie en serveer met de pasta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpasta met kalkoen-champignonsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!