Recept

Lenterolletjes met dipsaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk kleurrijk!

bereiding
  1. 1

    Schil de wortel en spoel de komkommer. Snij ze in staafjes.

  2. 2

    Breng een pan met water aan de kook, haal van het vuur en doe er de glasnoedels in. Roer ze los en laat ze 5 minuten wellen. Giet af, laat uitlekken en knip met de keukenschaar in niet te kleine stukken.

  3. 3

    Dompel 1 rijstvel onder in heet water tot het zacht en soepel wordt. Leg een keukendoek op het werkvlak en spreid het rijstvel erop uit. Beleg met 1/8 van de noedels, groenten en kruiden. Vouw de zijkanten naar binnen en rol van onder naar boven op. Maak zo 8 lenterolletjes.

  4. 4

    Roer alle ingrediënten voor de dipsaus door elkaar en serveer bij de lenterolletjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lenterolletjes met dipsaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!