Recept

Gebakken kabeljauw met saus van kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de bladpeterselie en snij ‘m fijn. Pel en pers de knoflook. Doe de boter in een pannetje en laat ze op zacht vuur smelten. Voeg de knoflook en de kappertjes toe en laat kort even meebakken. Haal de pan van het vuur en roer er de gehakte bladpeterselie door. Kruid met versgemalen peper en zout. Proef en voeg eventueel nog wat azijn van de kappertjes toe.

  2. 2

    Bak of gril de vis 3 minuten aan beide kanten in een hete pan met olie. Spoel de rodebietblaadjes.

  3. 3

    Borstel de champignons schoon en bak ze in een beetje boter of olie gaar. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Serveer de vis met de gebakken champignons en de rodebietblaadjes. Lepel wat van de kappertjessaus over de vis en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gebakken kabeljauw met saus van kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!