Recept

Varkensrollade met geroosterde wintergroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Snij het gebraad open tot een grote lap en bestrijk het aan de binnenkant met de pesto. Pel de knoflook en schik de teentjes samen met de takjes tijm en blaadjes salie kriskras op het gebraad.

  2. 2

    Rol het gebraad stevig op, bestrooi met peper en leg er de plakjes pancetta op. Bind vast met keukentouw en leg in een grote ovenschaal.

  3. 3

    Schil de knolselder en de pompoen en snij in partjes. Pel de rode uien en verdeel in kwarten. Snij de rode bieten in stukken. Schep de groenten samen met de rozemarijn, de look en het venkelzaad rond het gebraad in de ovenschaal.

  4. 4

    Besprenkel het geheel met olijfolie en bestrooi de groenten met extra peper en zout. Schuif 50 à 55 minuten in de voorverwarmde oven. Schep halverwege de gaartijd de groenten goed om.
    Lekker met gepofte aardappelen of kroketten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensrollade met geroosterde wintergroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!