Stamppot met rauwe andijvie en spek
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stamppot met rauwe andijvie en spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer ze samen met melk, boter, nootmuskaat en een flinke lepel mosterd.

  2. 2

    Bak de spekjes in een pan zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij het hart van de andijvie in heel fijne reepjes en roer ze vlak voor het serveren door de puree, samen met de gebakken spekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer ze samen met melk, boter, nootmuskaat en een flinke lepel mosterd.

  2. 2

    Bak de spekjes in een pan zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij het hart van de andijvie in heel fijne reepjes en roer ze vlak voor het serveren door de puree, samen met de gebakken spekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.