Mueslirepen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mueslirepen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Bedek een bakplaat met bakpapier. Meng de havermout, havervlokken, amandelen en zonnebloempitten met de rozijnen.

  2. 2

    Meng de boter met de suiker, honing en het citroensap en breng al roerend aan de kook. Laat 4 minuten sudderen, zodat het mengsel karamelliseert.

  3. 3

    Doe er het havermengsel bij en schep om. Roer enkele minuten om op het vuur, tot het donker begint te kleuren. Giet op het bak- papier en strijk uit tot een vierkant van ± 30 x 30 cm. Laat zo’n 15 minuten afkoelen. Snij in 10 repen en laat verder afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bedek een bakplaat met bakpapier. Meng de havermout, havervlokken, amandelen en zonnebloempitten met de rozijnen.

  2. 2

    Meng de boter met de suiker, honing en het citroensap en breng al roerend aan de kook. Laat 4 minuten sudderen, zodat het mengsel karamelliseert.

  3. 3

    Doe er het havermengsel bij en schep om. Roer enkele minuten om op het vuur, tot het donker begint te kleuren. Giet op het bak- papier en strijk uit tot een vierkant van ± 30 x 30 cm. Laat zo’n 15 minuten afkoelen. Snij in 10 repen en laat verder afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.