Recept

Flatbreads

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de melk. Los de gist op in 4 el van de melk en roer goed los. Doe samen met de
    2 soorten bloem, suiker, zout en de gesmolten boter in de mengkom van de keukenrobot en klop los. Voeg de melk toe en kneed 10 minuten tot een glad deeg.

  2. 2

    Laat het deeg afgedekt 1 uur op een warme plaats rijzen.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 250°C. Kneed het deeg nogmaals goed door en verdeel het in 8 à 10 gelijke porties. Rol de broodjes uit en prik er met een vork gaatjes in.

  4. 4

    Leg de flatbreads op een met bakpapier be­ klede bakplaat en schuif ze 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm.

  5. 5

    Tip! Lekker bij een Indische curry of tajine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Flatbreads

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!