Flatbreads
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Flatbreads

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de melk. Los de gist op in 4 el van de melk en roer goed los. Doe samen met de
    2 soorten bloem, suiker, zout en de gesmolten boter in de mengkom van de keukenrobot en klop los. Voeg de melk toe en kneed 10 minuten tot een glad deeg.

  2. 2

    Laat het deeg afgedekt 1 uur op een warme plaats rijzen.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 250°C. Kneed het deeg nogmaals goed door en verdeel het in 8 à 10 gelijke porties. Rol de broodjes uit en prik er met een vork gaatjes in.

  4. 4

    Leg de flatbreads op een met bakpapier be­ klede bakplaat en schuif ze 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm.

  5. 5

    Tip! Lekker bij een Indische curry of tajine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de melk. Los de gist op in 4 el van de melk en roer goed los. Doe samen met de
    2 soorten bloem, suiker, zout en de gesmolten boter in de mengkom van de keukenrobot en klop los. Voeg de melk toe en kneed 10 minuten tot een glad deeg.

  2. 2

    Laat het deeg afgedekt 1 uur op een warme plaats rijzen.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 250°C. Kneed het deeg nogmaals goed door en verdeel het in 8 à 10 gelijke porties. Rol de broodjes uit en prik er met een vork gaatjes in.

  4. 4

    Leg de flatbreads op een met bakpapier be­ klede bakplaat en schuif ze 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer warm.

  5. 5

    Tip! Lekker bij een Indische curry of tajine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.