Recept

Gegrilde pistolet met erwten-tuinbonenpuree, zacht gegaard eitje en grijze garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwijder het grijze velletje van de tuinbonen. Blancheer de erwtjes en tuinbonen gaar in enkele minuten in gezouten water. Giet af, laat schrikken onder koud water, houd ¼ van zowel de erwtjes als de tuinbonen apart voor de afwerking en mix de rest fijn samen met wat kookvocht en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en voeg extra olie of kookvocht toe indien nodig.

  2. 2

    Snijd de radijsjes in plakjes.

  3. 3

    Kook de eitjes halfgaar in 4 minuten. Pel ze en snijd doormidden.

  4. 4

    Snijd de pistolets open en grill ze kort. Bestrijk met de erwten-tuinbonenpuree, beleg met de resterende tuinbonen en erwtjes. Schik er verder wat garnalen, plakjes radijs en een half ei op. Werk verder af met enkele blaadjes waterkers en een beetje radijskiemen. Breng op smaak met peper en zout en leg de bovenkant van het broodje erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!