Groentepannetje met gehakt en boekweit
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groentepannetje met gehakt en boekweit

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de boekweit beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

  2. 2

    Spoel de paprika’s, maak ze schoon en snij ze in repen. Pel de sjalot- ten en snij ze in ringen. Spoel de lente-uien, maak ze schoon en snij ze in ringetjes.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan en bak er het gehakt rul in. Doe er de paprika en de sjalotten bij en laat al roerend 10 minuten bakken.

  4. 4

    Spoel intussen de peterselie, schud droog en snipper de blaadjes fijn. Meng de boekweit en de lente-uitjes met het gehaktmengsel. Laat nog kort warmen en kruid met peper en zout. Schep in kommen en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de boekweit beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.

  2. 2

    Spoel de paprika’s, maak ze schoon en snij ze in repen. Pel de sjalot- ten en snij ze in ringen. Spoel de lente-uien, maak ze schoon en snij ze in ringetjes.

  3. 3

    Verhit de olie in een pan en bak er het gehakt rul in. Doe er de paprika en de sjalotten bij en laat al roerend 10 minuten bakken.

  4. 4

    Spoel intussen de peterselie, schud droog en snipper de blaadjes fijn. Meng de boekweit en de lente-uitjes met het gehaktmengsel. Laat nog kort warmen en kruid met peper en zout. Schep in kommen en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.