Kokosijslolly's met mango en framboos
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kokosijslolly's met mango en framboos

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de frambozen in een pannetje tot moes. Duw door een zeef tot een gladde puree. Meng met de honing en 150 ml kokosmelk. Voeg indien nodig nog wat extra honing toe.

  2. 2

    Schil de mango, snij ’m in blokjes. Weeg 150 g vruchtvlees af. Rasp er de gember bij, over-giet met 150 ml kokosmelk en mix goed fijn.

  3. 3

    Verdeel beide mengsels over 6 ijslollyvormpjes, 3 met mango, 3 met frambozen. Laat een nacht bevriezen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de frambozen in een pannetje tot moes. Duw door een zeef tot een gladde puree. Meng met de honing en 150 ml kokosmelk. Voeg indien nodig nog wat extra honing toe.

  2. 2

    Schil de mango, snij ’m in blokjes. Weeg 150 g vruchtvlees af. Rasp er de gember bij, over-giet met 150 ml kokosmelk en mix goed fijn.

  3. 3

    Verdeel beide mengsels over 6 ijslollyvormpjes, 3 met mango, 3 met frambozen. Laat een nacht bevriezen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.