Gevulde aubergines met burrata en vijgen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aubergines met burrata en vijgen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aubergines. Halveer ze en lepel er wat van het vruchtvlees uit. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat en zet 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Pel de rode ui en snij in ringen. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Spoel de kers- tomaatjes en halveer. Maak de vijgen schoon en snij in plakjes. Vul de aubergines met de burrata, ui, kersto- maatjes en vijgen, bestrooi met oregano en zet nog eens 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de aubergines uit de oven, besprenkel met honing en strooi er vers basilicum overheen. Kruid met peper en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aubergines. Halveer ze en lepel er wat van het vruchtvlees uit. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout. Leg ze op een bakplaat en zet 25 minuten in de oven.

  2. 2

    Pel de rode ui en snij in ringen. Spoel de lente-ui en snij in ringen. Spoel de kers- tomaatjes en halveer. Maak de vijgen schoon en snij in plakjes. Vul de aubergines met de burrata, ui, kersto- maatjes en vijgen, bestrooi met oregano en zet nog eens 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Haal de aubergines uit de oven, besprenkel met honing en strooi er vers basilicum overheen. Kruid met peper en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.