Avocado banaanijsjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Avocado banaanijsjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit ijsje bevat meer vet en dus meer calorieën, maar heeft
wel minder toegevoegde suiker

bereiding
  1. 1

    Snij de avocado en de ba- naan in stukken. Meng ze met de kokosroom, esdoornsiroop en het limoensap en pureer samen met de yoghurt tot een glad geheel. Voeg de limoen- rasp toe.

  2. 2

    Vul 6 ijsvormpjes met het mengsel, steek er een stokje in en laat minstens 5 uur bevriezen.

  3. 3

    Hak de pistachenoten fijn en strooi ze over de ontvormde ijsjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de avocado en de ba- naan in stukken. Meng ze met de kokosroom, esdoornsiroop en het limoensap en pureer samen met de yoghurt tot een glad geheel. Voeg de limoen- rasp toe.

  2. 2

    Vul 6 ijsvormpjes met het mengsel, steek er een stokje in en laat minstens 5 uur bevriezen.

  3. 3

    Hak de pistachenoten fijn en strooi ze over de ontvormde ijsjes. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.