Papillot met vis en krielaardappeltjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met vis en krielaardappeltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de aardaeppelen 10 minuten. laat afkoeken. Halveer ze. Snij de citroen in partjes

  2. 2

    Leg 4 vellen aluminiumfolie open. Vouw tot een papillot, verdeel er de olijfolie over en sluit de papillotten.

  3. 3

    Laat 15 à 20 minuten garen op de grill of in de oven, op 200°C.

  4. 4

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook of stoom de aardaeppelen 10 minuten. laat afkoeken. Halveer ze. Snij de citroen in partjes

  2. 2

    Leg 4 vellen aluminiumfolie open. Vouw tot een papillot, verdeel er de olijfolie over en sluit de papillotten.

  3. 3

    Laat 15 à 20 minuten garen op de grill of in de oven, op 200°C.

  4. 4

  5. 5

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.