Recept

Volkorenpasta met paksoi en pepertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig pastabord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de teentjes knoflook.

    Laat de ansjovisfilets uitlekken.

    Snipper het pepertje fijn.

    Snij de ministruikjes paksoi in vieren.

  2. 2

    Bak de gepelde knoflookteentjes in hun geheel in 3 eetlepels olie en plet ze met een vork.

    Verwijder ze wanneer ze goudbruin zijn.

  3. 3

    Doe de uitgelekte ansjovisfilets in de pan en maak ze fijn met een vork. Voeg het gesnipperde pepertje toe en meng goed. Haal van het vuur.

  4. 4

    Stoof de paksoi beetgaar in olijfolie.

  5. 5

    Kook de volkorenpasta beetgaar in lichtjes gezouten water. Giet af en meng met de knoflookolie met ansjovis. Laat nog 1 minuut verder doorwarmen op het vuur.

    Serveer met de paksoi.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpasta met paksoi en pepertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!