Recept

Volkorenpasta met paksoi en pepertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig pastabord

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de teentjes knoflook.

    Laat de ansjovisfilets uitlekken.

    Snipper het pepertje fijn.

    Snij de ministruikjes paksoi in vieren.

  2. 2

    Bak de gepelde knoflookteentjes in hun geheel in 3 eetlepels olie en plet ze met een vork.

    Verwijder ze wanneer ze goudbruin zijn.

  3. 3

    Doe de uitgelekte ansjovisfilets in de pan en maak ze fijn met een vork. Voeg het gesnipperde pepertje toe en meng goed. Haal van het vuur.

  4. 4

    Stoof de paksoi beetgaar in olijfolie.

  5. 5

    Kook de volkorenpasta beetgaar in lichtjes gezouten water. Giet af en meng met de knoflookolie met ansjovis. Laat nog 1 minuut verder doorwarmen op het vuur.

    Serveer met de paksoi.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpasta met paksoi en pepertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!