Stoofpotje met inktvis en artisjok
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofpotje met inktvis en artisjok

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig opwarmertje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de inktvis in stukken.

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken.

    Snij de uien en de rode paprika in grove stukken.

    Snipper de teentjes knoflook.

    Halveer de artisjokharten.

  2. 2

    Verhit 3 eetlepels olijfolie en stoof er de ui, paprika en knoflook in aan.

  3. 3

    Doe de inktvis bij de groenten. Laat garen op een zacht vuurtje, met deksel, tot de vis zacht is.

  4. 4

    Doe er de gehalveerde artisjokharten bij. Voeg de in stukken gesneden aardappelen toe, en de tomatenblokjes uit blik. Laat zachtjes stoven tot de aardappelen zacht zijn.

    Serveer met stokbrood en kruidenboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de inktvis in stukken.

    Schil de aardappelen en snij ze in stukken.

    Snij de uien en de rode paprika in grove stukken.

    Snipper de teentjes knoflook.

    Halveer de artisjokharten.

  2. 2

    Verhit 3 eetlepels olijfolie en stoof er de ui, paprika en knoflook in aan.

  3. 3

    Doe de inktvis bij de groenten. Laat garen op een zacht vuurtje, met deksel, tot de vis zacht is.

  4. 4

    Doe er de gehalveerde artisjokharten bij. Voeg de in stukken gesneden aardappelen toe, en de tomatenblokjes uit blik. Laat zachtjes stoven tot de aardappelen zacht zijn.

    Serveer met stokbrood en kruidenboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.