Kaassalade met vijgen, druiven en noten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaassalade met vijgen, druiven en noten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Maak een vinaigrette met de olie, azijn, honing en sjalot. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de sla en de druiven, halveer de druiven. Snij de vijgen in kwartjes. Snij het stokbrood in plakjes en gril ze krokant in de oven of de voorverwarmde grillpan.

  3. 3

    Snij de kaas in dikke plakken. Verdeel de sla over 4 borden. Verdeel de vijgen en druiven over de borden. Leg op elk bord wat stukjes gegrilde ciabatta met daarop een plakje pas de bleu.

  4. 4

    Werk de sla af met de vinaigrette en de walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de sjalot. Maak een vinaigrette met de olie, azijn, honing en sjalot. Breng op smaak met peper en zout en zet koel weg.

  2. 2

    Spoel de sla en de druiven, halveer de druiven. Snij de vijgen in kwartjes. Snij het stokbrood in plakjes en gril ze krokant in de oven of de voorverwarmde grillpan.

  3. 3

    Snij de kaas in dikke plakken. Verdeel de sla over 4 borden. Verdeel de vijgen en druiven over de borden. Leg op elk bord wat stukjes gegrilde ciabatta met daarop een plakje pas de bleu.

  4. 4

    Werk de sla af met de vinaigrette en de walnoten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.