Recept

Minipizza met zalm en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven op 220°C.

  2. 2

    Steek met een vormpje 12 rondjes van 4 à 5 cm doorsnee uit pizzadeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in de oven in 10 tot 15 minuten goudbruin.

  3. 3

    Verdeel 4 el rucolapesto, 2 el mascarpone en 75 g gerookte zalmsnippers over de minipizza’s. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie. Werk af met 2 el grofgehakte, geroosterde pijnboompitten, toefjes mascarpone en plukjes rucola.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Minipizza met zalm en pesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!