Papillot met zeebaars en langoustines
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met zeebaars en langoustines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schraap de wortelen en snij ze in staafjes. Maak de peultjes schoon en snij ze in reepjes. Pel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij ze in blokjes.

  3. 3

    Blancheer de wortelen en de peultjes 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en doe ze in een vergiet om uit te lekken. Meng met de tomatenblokjes.

  4. 4

    Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie lichtjes met olijfolie. Leg er een visfilet op en kruid met peper en zout. Leg daarop de helft van de groenten, twee langoustines en de rest van de groenten.

  5. 5

    Besprenkel met de witte wijn en vouw de folie toe. Leg ze op een bakplaat en zet 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schraap de wortelen en snij ze in staafjes. Maak de peultjes schoon en snij ze in reepjes. Pel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij ze in blokjes.

  3. 3

    Blancheer de wortelen en de peultjes 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en doe ze in een vergiet om uit te lekken. Meng met de tomatenblokjes.

  4. 4

    Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie lichtjes met olijfolie. Leg er een visfilet op en kruid met peper en zout. Leg daarop de helft van de groenten, twee langoustines en de rest van de groenten.

  5. 5

    Besprenkel met de witte wijn en vouw de folie toe. Leg ze op een bakplaat en zet 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?