Panna cotta met pistaches en meloen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Panna cotta met pistaches en meloen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Breng de room met de melk, de suiker en een paar druppeltjes vanille-essence al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat 15 minuten zachtjes inkoken. Roer geregeld om.

  2. 2

    Knijp de gelatine uit en roer, van het vuur, door de warme room. Hak de noten fijn, hou wat apart voor de afwerking en roer de rest door het mengsel. Verdeel over potjes en laat 2 uur in de koelkast opstijven.

  3. 3

    Schil de meloen en schaaf of snij het vruchtvlees in dunne linten. Werk de potjes af met enkele meloenkrullen, gehakte pistaches en een snuifje poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water. Breng de room met de melk, de suiker en een paar druppeltjes vanille-essence al roerend aan de kook. Temper het vuur en laat 15 minuten zachtjes inkoken. Roer geregeld om.

  2. 2

    Knijp de gelatine uit en roer, van het vuur, door de warme room. Hak de noten fijn, hou wat apart voor de afwerking en roer de rest door het mengsel. Verdeel over potjes en laat 2 uur in de koelkast opstijven.

  3. 3

    Schil de meloen en schaaf of snij het vruchtvlees in dunne linten. Werk de potjes af met enkele meloenkrullen, gehakte pistaches en een snuifje poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.