Recept

Kippenboutjes met sesam, paprika en ananas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de paprika’s en snij ze in reepjes. Pel de ui. Snij de ui en de lente-uitjes in ringen. Giet de ananas af, vang het sap op en snij de ananas in stukken. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Meng 2 eetlepels olijfolie met 2 eetlepels ananassap, het paprika-, chili- en komijnpoeder, knoflook, limoensap, peper en zout. Meng met de groenten en de ananas, en schep alles in een vuurvaste schaal.

  3. 3

    Kruid de kippenboutjes met peper en zout, en schik ze boven op de groenten. Zet 35 minuten in de oven.

  4. 4

    Neem de boutjes er de laatste 5 minuten uit, bestrijk ze met wat ananassap en wentel ze in de sesamzaadjes. Laat ze nog enkele minuten verder braden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenboutjes met sesam, paprika en ananas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!