Varkenskotelet met salade van witte bonen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkenskotelet met salade van witte bonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verhit wat boter in een bakpan op hoog vuur. Voeg de oregano en de gekleurde peper van de molen toe. Bak hierin het vlees goudbruin, ongeveer 4 minuten per kant. Giet 1 el citroensap in de pan en zet het vuur lager om het vlees verder te laten garen. Breng op smaak met zout.

  2. 2

    Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Spoel en droog de tomaten, snij ze in kwartjes. Pel en snipper de ui. Meng de tomaat en de ui met de rucola, de bonen, de rest van het citroensap en wat olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en schep goed om.

  3. 3

    Leg een kotelet op elk bord, bedruppel met wat botercitroensaus en serveer met de bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verhit wat boter in een bakpan op hoog vuur. Voeg de oregano en de gekleurde peper van de molen toe. Bak hierin het vlees goudbruin, ongeveer 4 minuten per kant. Giet 1 el citroensap in de pan en zet het vuur lager om het vlees verder te laten garen. Breng op smaak met zout.

  2. 2

    Spoel de bonen en laat ze uitlekken. Spoel en droog de tomaten, snij ze in kwartjes. Pel en snipper de ui. Meng de tomaat en de ui met de rucola, de bonen, de rest van het citroensap en wat olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en schep goed om.

  3. 3

    Leg een kotelet op elk bord, bedruppel met wat botercitroensaus en serveer met de bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.