Canadese appeltaart
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Canadese appeltaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met esdoornsiroop, natuurlijk.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Meng de bloem met de boter, 225 g bruine suiker en de havermout. Wrijf tot een kruimelige massa. Beboter een bakplaat en doe er iets meer dan de helft van het deeg op. Zet 10 minuten in de oven. Laat een beetje afkoelen.

  2. 2

    Schil de appelen, snij ze in plakjes of in blokjes. Meng ze met de resterende 75 g suiker, een scheutje ahornsiroop, het puddingpoeder en kaneel naar smaak. Schep goed om.

  3. 3

    Leg de appelen op het deeg in de bakplaat en bestrooi met de rest van het deeg.

  4. 4

    Bak 50 minuten in de oven. Snij in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 150°C. Meng de bloem met de boter, 225 g bruine suiker en de havermout. Wrijf tot een kruimelige massa. Beboter een bakplaat en doe er iets meer dan de helft van het deeg op. Zet 10 minuten in de oven. Laat een beetje afkoelen.

  2. 2

    Schil de appelen, snij ze in plakjes of in blokjes. Meng ze met de resterende 75 g suiker, een scheutje ahornsiroop, het puddingpoeder en kaneel naar smaak. Schep goed om.

  3. 3

    Leg de appelen op het deeg in de bakplaat en bestrooi met de rest van het deeg.

  4. 4

    Bak 50 minuten in de oven. Snij in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.