Tortilla met witloof, ham en paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tortilla met witloof, ham en paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mexicaans kantje

bereiding
  1. 1

    Snij de rauwe ham in reepjes. Spoel het witloof, haal de harde kern weg en snij in reepjes.
     

  2. 2

    Snij de rode en gele paprika's in fijne reepjes. Meng in een kom de paprika's, het witloof, de koriander, de pijnboompitten, de rode ui en de chilipeper. Meng voorzichtig met de zure room en het sap van de limoen. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de vulling over de 4 wraps.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de rauwe ham in reepjes. Spoel het witloof, haal de harde kern weg en snij in reepjes.
     

  2. 2

    Snij de rode en gele paprika's in fijne reepjes. Meng in een kom de paprika's, het witloof, de koriander, de pijnboompitten, de rode ui en de chilipeper. Meng voorzichtig met de zure room en het sap van de limoen. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de vulling over de 4 wraps.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.