Papillot met ui en ansjovis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Papillot met ui en ansjovis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 18o°C. Verwijder de harde, buitenste blaadjes van de uien maar laat de laatste schilletjes zitten, zoals op de foto hiernaast. Snij een stukje van de onderkant, zodal ze goed blijven staan. Snij ze aan de bovenkant kruisgewijs in, maar niet helemaaltot beneden. Vul de uien met ansjovis en knoflook.

  2. 2

    Neem een groot vel bakpapier of aluminiumfolie en bãsprenkel het met olijfolie. Zet er de uien naast elkaar in het midden op. Besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn en breng op smaak met zwarte peper. Niet met zou1, want de ansjovisjes zijn al zout genoeg. Vouw de folie of het papier aan alle anten goed dicht tot een papillot

  3. 3

    Bak de uien ongeveer een half uur in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 18o°C. Verwijder de harde, buitenste blaadjes van de uien maar laat de laatste schilletjes zitten, zoals op de foto hiernaast. Snij een stukje van de onderkant, zodal ze goed blijven staan. Snij ze aan de bovenkant kruisgewijs in, maar niet helemaaltot beneden. Vul de uien met ansjovis en knoflook.

  2. 2

    Neem een groot vel bakpapier of aluminiumfolie en bãsprenkel het met olijfolie. Zet er de uien naast elkaar in het midden op. Besprenkel ze met olijfolie en balsamicoazijn en breng op smaak met zwarte peper. Niet met zou1, want de ansjovisjes zijn al zout genoeg. Vouw de folie of het papier aan alle anten goed dicht tot een papillot

  3. 3

    Bak de uien ongeveer een half uur in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.